Учні 3-А класу досліджують гриби як мікроорганізми . Вони почали спостерігати за різними видами хліба , який виготовляють в нашому місті . Спочатку ми вибрали три різні варіанти хлібобулочних виробів ( Батон Галицький , хліб Сумська Паляниця , тостовий хліб ) . Шматки закрили у зіп-пакети .
На що учні звернули увагу :
На хлібі Сумської Паляниці почали з’являтись маленькі мікроорганізми вже через 5 днів , батон Галицький почав спочатку черствіти , а потім з’явились перші гриби , а тостовий хліб майже не змінився .
Наші дослідження займають більше часу , ніж очікували .
Цікаво , як будуть виглядати ці шматочки в кінці дослідження ? Будемо спостерігати і ділитися інформацією .
Хліб-джерело життя .У ньому – краса праці , у ньому – сила духу ,що долає труднощі . Проєктна робота . Всесвіт . 3 клас