Рішення СМР про встановлення вартості пільгового харчування
Наказ МОЗ про затвердження порядку організації харчування дітей
Про створення громадської комісії з контролю за якістю харчування
Про дотримання норм харчування
Постанова Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти
Наказ Про_органiзацiю_харчування_учнiв_закладу_у_2021-2022_навчал_ному_роцi
Положення про комісію з бракеражу
Наказ_Про створення_комiсii_з_бракеражу
Про встановлення вартості харчування від 23.12.2021р. № 2578


Фото перспективного меню на 2021-2022н.р.
I Тиждень
Понеділок
Сніданок: Обід: Полуденок:
Вівторок
Сніданок Обід Полуденок
Середа
Сніданок Обід Полуденок
Четвер
Сніданок Обід Полуденок
П’ятниця
Сніданок Обід Полуденок
II Тиждень
Понеділок
Сніданок: Обід: Полуденок:
Вівторок
Сніданок Обід Полуденок
Середа
Сніданок Обід Полуденок
Четвер
Сніданок Обід Полуденок
П’ятниця
Сніданок Обід Полуденок
III Тиждень
Понеділок
Сніданок: Обід: Полуденок:
Вівторок
Сніданок Обід Полуденок
Середа
Сніданок Обід Полуденок
Четвер
Сніданок Обід Полуденок
П’ятниця
Сніданок Обід Полуденок
IV Тиждень
Понеділок
Сніданок: Обід: Полуденок:
Вівторок
Сніданок Обід Полуденок
Середа
Сніданок Обід Полуденок
Четвер
Сніданок Обід Полуденок
П’ятниця
Сніданок Обід Полуденок
1 червня – Міжнародний День молока, в Україні це свято відзначається з 2013 року. До цього свята колектив СНАУ підготував «Вечір молока», де представники нашого закладу мали змогу скуштувати і молочні продукти та десерти на їх основі від Комбінату громадського харчування та провідних молочних виробників Ічнянського заводу сухого молока і масла, Сумської сироварні O`BEREG та ТМ «ЗароГ».
Особливу зацікавленість викликало молоко А2, що є відносно новим продуктом на українському ринку. Таке молоко не викликає алергії на білок казеїн та ускладнень з боку травної системи. Крім того, вживання такого молока запобігає розвитку інфекційних хвороб, захворювань серцево-судинної системи, цукрового діабету І типу. Так, влітку 2020 року безпечне молоко А2 вперше з’явилося на полицях магазинів. Вперше в Україні виробництво цього продукту було запущене на базі Сумської сироварні O`BEREG. А навесні 2021 року до проєкту приєднався Ічнянський завод сухого молока і масла, який запустив першу в Україні промислову лінію із виробництва лагідного та безпечного молока А2.
Як відому, у 2020 році Перша Леді України Олена Зеленська ініціювала проєкт «Склянка молока», який передбачає забезпечення учнів загальноосвітніх шкіл щоденно склянкою молока у раціоні харчування.
Тому адміністрація закладу є активними учасниками щодо впровадження цього проєкту в «Унікум», тому що ми в першу чергу піклуємося про здоров’я наших здобувачів освіти і маємо на меті, щоб діти споживали тільки корисне молоко.






19 лютого відбулася 2-га клубна зустріч зі спеціалістом з питань здорового харчування Карпіщенко М.Ю. Ми запросили до спілкування учнів 4-х класів. Також вігукнулися й приєдналися до розмови декілька учнів 3-х класів разом з батьками. Маємо надію, що кожний з присутніх виніс з цієї зустрічі щось користе для себе.
Нове Шкільне Харчування – це проект з покращення культури харчування у школах України, заснований кулінарним експертом Євгеном Клопотенко.
Метою програми “Нове шкільне харчування” є підвищення та поширення рівня культури здорового харчування у навчальних закладах. У рамках проекту було розроблено “Збірник рецептів страв для харчування дітей шкільного віку в навчальних та оздоровчих закладах”, а також план впровадження нової шкільної культури харчування у шкільні їдальні по всій Україні.
Наказ Про аналіз стану організації харчування учнів у І семестрі 2019-2020 навчального року
Наказ Про дотримання норм харчування
Наказ Про організацію харчування учнів закладу у 2019-2020 навчальному році
Наказ Про створення громадської комісії з контролю за якістю харчування
Наказ Про створення комісії з бракеражу продуктів харчування
Ми прагнемо покращити харчування у нашій школі, тому запрошуємо Вас доєднатися до участі у голосуванні щодо вибору страв за посиланням нижче.
1 березня у закладі відбулось засідання комісії з бракеражу продуктів харчування та продовольчої сировини. Комісія розглянула продукти харчування, супровідні документи та сертифікати якості на продукти, що постачаються в заклад, зокрема, молочну продукцію: пастеризоване молоко, сметану, сир кисломолочний, твердий сир, масло солодковершкове. Дана продукція виробляється Сумським молокозаводом, торгівельною маркою «Добряна», що є місцевим виробником молочної продукції.
Комісія дійшла висновку, що дані документи відповідають усім вимогам, що висуваються до постачання продуктів харчування, та вимогам чинного законодавства.
Наказ “Про аналіз стану організації харчування учнів у І семестрі 2018-2019 навчального року”
Наказ “Про організацію харчування учнів закладу у 2018-2019 навчальному році”
Наказ “Про створення комісії з бракеражу продуктів харчування та продовольчої сировини”
Дегустування страв 22.11.2018
Традиційно у нашій школі проводиться дегустація батьками страв шкільного сніданку та обіду. Така форма взаємодії дозволяє максимально врахувати запити батьків та дітей щодо смачного та здорового харчування.
Перспективне двотижневе меню для учнів на 2018-2019 навчальний рік
Дегустування страв 15.11.2017
Наказ “Про організацію харчування учнів закладу у 2016-2017 навчальному році”
Наказ “Про дотримання норм харчування”
Вже традиційним стало проведення у закладі дегустування обідніх страв школярів. 4-5 жовтня батьки мали змогу скуштувати їжу, висловити свої побажання адміністрації, поспілкуватися з працівниками харчоблоків. На дегустування були запрошені представники кожного класу. Батьки щиро дякували за можливість скуштувати страви, що входять до шкільного меню, та висловили довіру щодо якості харчування у школі.